Etusivu

KIRJAUDU

NUORILLE

Mahtava tapa löytää töitä!
LUE LISÄÄ

TYÖN-ANTAJALLE

Löydä apua duuniin!
LUE LISÄÄ

NUORILLE

Täytä tietosi alle, käy sähköpostissa vahvistamassa rekisteröitymisesi ja puhelimeesi tulee ilmoitus, kun sopiva työpaikka aukeaa. Ilmoituksen mukana saat lisätietoa siitä, miten otat yhteyttä sinua kiinnostavaan työpaikkaan. Työnantaja voi myös ottaa sinuun suoraan yhteyttä, jos haluaa just sinut töihin.

Voit tutkia tällä hetkellä auki olevia työpaikkoja TYÖPAIKAT (linkki) -välilehdeltä. Jos jokin niistä herättää kiinnostuksesi, kirjaudut vain palveluun ja pystyt ottamaan itse yhteyttä sinua kiinnostavaan työpaikkaan.

Muista käyttää (asiallista) sähköpostiosoitetta, jota voit lukea päivittäin.

Kuvat: PhotoKaskinen

Rekisteröidy palveluun

Yhteystiedot

Osoite

Muut tiedot


Kuvaile itseäsi ja vahvuuksiasi sekä osaamistasi. Tarinaasi pystyvät tarkastelemaan palveluun rekisteröityneet työnantajat. Panosta tähän kohtaan, että työnantaja näkee millainen työntekijä olet.

USEIN KYSYTTYÄ

01/ Onks pakko?

No on. Töistä saat raheita ja kelamanin varassa eläminen on ahdistavaa. Oman rahan tienaaminen työtä tekemällä on ihmismielelle hyväksi.

02/ Mitä hyötyy?

Saat sähköpostilla ilmoituksen uusista avoimista työpaikoista, joihin ottaa yhteyttä. Saat kokemusta työnhausta, työn tekemisestä ja vinkkejä siihen Tealta tai Anulta, jos haluat.

03/ Mitä siit saa palkkaa?

Palkka riippuu siitä, mitä työtä työpaikalla tehdään ja mitä työehtosopimusta työnantaja noudattaa. Se työehtosopimus, joka määrää palkkasi suuruuden, löytyy työsopimuksesta, joka kirjoitetaan työnantajan kanssa.

04/ Entä jos siellä ei oo sellasii töitä mitkä mua kiinnostais?

Vaikka sinua kiinnostavalla alalla ei tällä hetkellä olisikaan töitä, tilanne voi muuttua lyhyessäkin ajassa. Muista siis lukea sähköpostit!

05/ No mitä sit ku saan viestin ja haluun hakee sinne töihin?

Saamassasi viestissä on ohjeet siitä, millä tavalla työnantaja haluaa, että häneen otetaan yhteyttä. Yhteydenottotavasta riiippumatta esittele itsesi etu- ja sukunimellä ja kerro, että sait tiedon avoimesta työpaikasta 4H:n Kehätyö!-sivuston kautta. Valmistaudu kertomaan itsestäsi ja työkokemuksestasi lisää, mikäli sellaista on jo sinulle kertynyt.

06/ Pääsin töihin mut tuntuu, et kaikki ei siellä mee niinku laki sallii, mitä teen?

Soita tai laita viestiä Tealle tai Anulle niin jutellaan mitä asian kanssa tehdään, se riippuu siitä, mitä on pielessä. Jos haluat, että soitetaan sulle, klikkaa tästä

07/ Entä jos menin jo muuta kautta töihin?

Jos haluat, voit silti saada uusista työpaikoista sähköposteja edelleenkin. Jos tahdot, että tiedot eivät enää tule sähköpostiisi, voit kirjautua sivustolle ja helposti klikata itsesi ulos työnhausta.

08/ Entä jos haluun hakee uudestaan töitä?

Käy vaan klikkaamassa itsesi uudestaan aktiiviseksi. Samalla voit muokata hakuasi, mikäli toiveesi ja tilanteesi on muuttunut.

09/ No en mä mitään salasanoja muista

-Näppääppä tästä sitte.